Algemeen

Katia De Geyter nieuwe voorzitter van GOCA Vlaanderen

Zij is CEO van SBAT nv, de onderneming erkend voor het keuren van voertuigen en het organiseren van rijexamens in de regio Oost-Vlaanderen.

16/8/2023

14/6/2023

GOCA Vlaanderen is de sectorfederatie voor de autokeuring en rijbewijsexaminering in Vlaanderen. De federatie staat garant voor expertise-ontwikkeling, netwerking, objectieve communicatie, gegevensuitwisseling en gerichte opleiding. GOCA Vlaanderen behartigt de belangen van haar leden¬ondernemingen, als betrouwbare partner in het streven naar een maatschappelijk verantwoorde mobiliteit en verkeersveiligheid.

GOCA Vlaanderen telt zes erkende leden-ondernemingen, goed voor ruim 1600 medewerkers op het terrein, 43 keuringscentra en 16 examencentra.

Katia De Geyter is CEO van SBAT nv, de onderneming erkend voor het keuren van voertuigen en het organiseren van rijexamens in de regio Oost-Vlaanderen.

Katia De Geyter was eerder ook al voorzitter van sectorfederatie GOCA. GOCA Vlaanderen werd in het leven geroepen na de regionalisering van de bevoegdheid voor autokeuring en rijbewijsexaminering door de staatshervorming in 2014.

De sector zet vandaag volop in op modernisering, klantenbeleving en digitalisering in haar objectief en onafhankelijk streven naar meer verkeersveiligheid, een gezonder milieu en een betere consumentenbescherming.