Autokeuring

Groep Autoveiligheid opent 8ste Keuringslijn in Hechtel-Eksel

Groep Autoveiligheid zet een nieuwe stap vooruit in Hechtel-Eksel met de recente opening van hun achtste keuringslijn. Op dinsdag 14 mei werd deze gloednieuwe toevoeging aan het keuringscentrum met veel enthousiasme gehuldigd. Deze uitbreiding komt voort uit de groeiende vraag naar onze diensten en markeert een stap voorwaarts in het optimaliseren van de autokeuring.

22/5/2024

21/5/2024

In de afgelopen jaren hebben we een aanzienlijke toename gezien in het aantal te keuren voertuigen. Deze groei wordt deels toegeschreven aan een trend waarbij mensen minder snel geneigd zijn om een nieuwe auto aan te schaffen. In 2023 bedroeg het gemiddelde aantal volledige keuringen in Hechtel-Eksel 600 voertuigen per dag, wat een stijging van meer dan 9 procent betekent ten opzichte van 2019. Met de toevoeging van deze nieuwe keuringslijn kan Groep Autoveiligheid haar capaciteit aanzienlijk vergroten, waardoor ze meer voertuigen kunnen keuren en tegelijkertijd de wachttijden op piekmomenten kunnen verminderen. Dit resulteert in een soepelere, snellere en veiligere keuringservaring in het autokeuringscentrum van Hechtel-Eksel.

Naast deze uitbreiding van onze fysieke capaciteit, blijven we bij GOCA Vlaanderen ook sterk inzetten op digitale verbeteringen om u nog meer gemak en flexibiliteit te bieden bij het gebruik van onze diensten. Voertuigeigenaars ontvangen bijvoorbeeld naast de vertrouwde groene herinneringskaart ook een digitale melding om hun voertuig aan te bieden voor de periodieke keuring. Deze meldingen worden verzonden via eBox, een elektronische brievenbus waarin burgers op een veilige manier berichten kunnen ontvangen. Bovendien maakt onze uniforme afsprakentool 'www.AfsprakenAutokeuring.be' het mogelijk om steeds de snelste afspraak bij u in de buurt te vinden. Zo hopen we dat iedereen op een snelle en vlotte manier zijn of haar keuring kan inplannen.